Nieuw Ledenraadslid Jan Akkermans stelt zich voor. Jan vertegenwoordigt de doelgroep Hotels.

Mijn naam is Jan Akkermans, ik woon in Groningen, samen met mijn vrouw Marloes en onze twee kinderen, Liva (10 jaar) en Sam (6 jaar). Ik ben sinds 2016 weer actief in de horeca. Eerst als General Manager bij The Student Hotel (nu The Social Hub), waar ik verantwoordelijk was voor Groningen en interim ook voor Eindhoven en Rotterdam. Vanaf 2007 werk ik in de horeca waarvan drie jaar als accountmanager Horeca bij Red Bull, voordat Marloes en ik in 2021 trotse eigenaars werden van Hotel Corps de Garde. In 2023 kwamen daar Restaurant Blumé en Hotel Halbert bij.

Ik ben nu ruim een jaar voorzitter van KHN-afdeling stad Groningen. Daarnaast ben ik altijd actief geweest in verschillende netwerkverenigingen, waarvan twee jaar als voorzitter van Jong Onroerend Goed (JOG) in Groningen.

Ik vertegenwoordig de doelgroep Hotels. Een belangrijke uitdaging die ik zie voor de Ledenraad is om de horeca weer aantrekkelijk te maken voor onze gasten. We moeten mensen weer verliefd laten worden op het vak en gasten laten beseffen dat we een “levensbehoefte” zijn. We moeten het verleden een positieve draai geven, accepteren waar we nu staan met elkaar, maar vooral positief naar de toekomst kijken. Daarnaast is het zaak voor vernieuwing: we moeten technologie omarmen, vooruitkijken en het merk KHN frisser en uitdagender maken.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie aan deze uitdagingen te werken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens