In het najaar van 2022 zal in de voormalige Event locatie de Expo Assen een uniek Leisure centrum gerealiseerd worden. Voor dit centrum zoekt NOZEBRO een gedreven Horecaexploitant uit de regio Assen met passie voor de regio en haar producten.

NOZEBRA heeft het bestuur van KHN Assen gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste horecaondernemer,

In dit centrum zullen 5 tot 6 verschillende zelfstandige Leisure exploitanten gehuisvest worden gericht op een breed publiek van 2 tot 70 jaar. Naar verwachting zullen in het centrum de eerste activiteiten vanaf oktober plaatsvinden. Fasegewijs zullen de andere exploitaties aansluitend ingepland worden.

Voor dit centrum zoeken wij een gedreven Horecaexploitant uit de Regio Assen met passie voor de Regio en haar producten. De exploitatie zal zich richten op de levering van alle warme producten in het gehele centrum, als mede de exploitatie van een eigen centraal terras.

Wij beschikken hiertoe over een volledige ingerichte keuken met alle benodigde voorzieningen. Deze keuken kan ook gebruikt worden voor externe catering activiteiten.

Voor meer informatie kan contact met mij opgenomen worden, ik licht graag bovenstaande informatie nader toe.

Met vriendelijke groet,

Willem Uitentuis
06 53 26 5992
willem@nozebra.nl
Ten Oeverstraat 76 8012 EW Zwolle

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens