De gemeente Rijswijk en Nocto ondersteunen de horeca en maken samen het aanbod zichtbaar.

Nocto gaat op 22 juli officieel van start in Rijswijk. De gratis app helpt gebruikers bij het vinden van bars, restaurants en evenementen en stelt locaties in staat om te delen wat zij aanbieden.

Nocto gelooft in de kracht van verbinden, social media gebruiken om anderen te helpen. Met Nocto kunnen consumenten de leukste plekjes en belevenissen vinden en beoordelen in de vorm van een foto of video door live ervaringen te delen. Zo is er altijd een antwoord te vinden op veel voorkomende vragen als “Wat gaan we doen vandaag?” en “Waar is het op dit moment gezellig?”. Om de app te introduceren organiseert Nocto op 22 juli een lanceringsfeestje. Meer informatie volgt nog.

Je kunt gratis een profiel aanmaken, zichtbaar worden, activiteiten en evenementen promoten en zorgen dat gasten de locatie gaan promoten. Mark Brouwers gaat graag verder in gesprek om te kijken hoe zij jou kunnen helpen. Je kunt hem bereiken via m.brouwers@noctoapp.com of 0631089602.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens