Uit analyses van de GGD kan worden afgeleid dat besmettingen in de regio voor een aanzienlijk deel terug te leiden zijn naar feesten en partijen.

Vanaf 25 augustus is het in de regio Amsterdam-Amstelland verplicht om een samenkomst of feest te melden bij de gemeente als er meer dan 100 gasten komen.Voorwaarden

  • Er geldt een meldplicht voor alle samenkomsten buiten de eigen woning, waar meer dan 100 gasten aanwezig zijn. Personeel hoef je niet mee te rekenen.
  • Het gaat om samenkomsten die een feestelijk of persoonlijk karakter hebben. Zoals verjaardagen, bruiloften, uitvaarten, jubilea of babyshowers.
  • Het maakt niet uit waar deze feesten plaatsvinden, buiten of binnen. Voor alles geldt een meldplicht.
  • De meldplicht geldt niet voor privĂ©woningen. Voor woningen en tuinen die daarbij horen gelden andere regels. Advies is dat daar nu maar maximaal zes mensen op bezoek komen

Aanpak
Via onderstaand formulier kan je een samenkomst of feest melden. Als er geen melding wordt gedaan bij de gemeente zal er worden gehandhaafd. Dit kan betekenen dat de locatie per direct gesloten wordt of dat er een voorwaardelijke boete (dwangsom) wordt gegeven.

Formulier voor Aalsmeer.

Formulier voor Amstelveen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens