Afgelopen week bereikte ons het bericht dat het Fietsplatform (initiator van Nederland Fietsland) de horeca een steuntje in de rug wil bieden.

Veel bedrijven hebben hun omzet door het coronavirus sterk zien teruglopen. Omdat fietsvriendelijke horeca van vitaal belang is voor het fietstoerisme in Nederland wil het Fietsplatform deze bedrijven een steuntje in de rug bieden. Dit doen ze door de deelname aan Fietsers Welkom! t/m december 2021 kosteloos te maken. Dit aanbod geldt niet alleen voor reeds aangesloten bedrijven maar ook voor nieuwe bedrijven. Fietsplatform is dus op zoek naar fietsvriendelijke ondernemers die straks wel wat extra klandizie kunnen gebruiken.

Concreet betekent dit dat het Fietsplatform de kosten voor deelname aan het label t/m december 2021 op zich neemt. Allicht hopen ze natuurlijk dat de ondernemingen na deze periode ook aangesloten blijven, maar stellen geen voorwaarden aan dit initiatief.

De horeca profiteert t/m december 2021 van de volgende voordelen:

  • vermelding in de fietsgids basiskaart LF-routes.
  • vermelding op de digitale fietsrouteplanners, zowel landelijk als regionaal.
  • vermelding op de fietsroutekaart in de LF-app.
  • vermelding in de regionale promotie uitingen (in samenwerking met regiopartners zoals de VVV en/of Reg. Bureau voor Toerisme).
  • via onze sociale kanalen worden de Fietsers Welkom! adressen bijna wekelijks onder de aandacht gebracht.
  • een eigen bedrijfspagina op www.nederlandfietsland.nl.

Meer informatie vind je hier.

Mocht je meer informatie willen omtrent dit aanbod dan kun je contact opnemen met Marina van Dijk van de Stichting Landelijk Fietsplatform, tel. 033-4228381 of via e-mail, mvandijk@fietsplatform.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens