In vervolg op het recente overleg van het KHN bestuur Loon op Zand met het gemeentebestuur van Loon op Zand is er goed nieuws te melden!

Wethouder Frank van Wel belde ons persoonlijk om de opzet van een stimuleringsfonds mede voor de horecaondernemers te delen. We krijgen hiermee een steuntje in onze rug en verwachten dat het een welkome hulp zal zijn.

Voor de subsidie geldt OP = OP!! Dus onderneem actie als je er mee geholpen bent!

Financiële ondersteuning coronacrisis

Afgelopen dinsdag heeft het college ingestemd met een stimuleringsfonds doorstart na corona. In de eerste tranche is er € 50.000 beschikbaar gesteld van in totaal € 100.000.

De subsidie is bedoeld voor ondernemers die door corona gedwongen gesloten of gesloten zijn geweest. Ondernemers kunnen maximaal € 1.500 subsidie ontvangen voor activiteiten.

Kijk op de website van gemeente Loon op Zand voor meer informatie.

Aanvraagformulier: doorstart na corona

Bekijk hier het aanvraagformulier. Aanvragen kan ook via ondernemersloket@loonopzand.nl. Je krijgt dan het aanvraagformulier toegestuurd.

Vragen

Mocht je er met ons of Merel Reijers (regiomanager KHN) of Mathilde (ondernemersloket) over willen sparren... laat ons dit weten via loonopzand@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens