De datum van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix van 2022 is bekend: het evenement vindt plaats in het weekend van 2, 3 en 4 september.

Wij zijn zeer verheugd dat de Formule 1 in de eerste week van september opnieuw naar Zandvoort komt. Samen met bewoners, de Zandvoortse ondernemers en de regio maken we er weer een groot feest van.

Kaarten

Vanaf 1 november start de reguliere kaartverkoop. Meer informatie vind je op de website van de organisator Dutch Grand Prix.

Side events

Mocht je interesse hebben in het organiseren van een side event rondom het Formule 1 weekend, dan hoef je geen vergunning aan te vragen. Je kunt je plan e-mailen naar Zandvoort Beyond via info@zandvoortbeyond.nl. Deze stichting is verantwoordelijk voor de side events in het dorp tijdens en voorafgaand aan de Formule 1.

Meer informatie

Op de projectpagina www.zandvoort.nl/formule1 vind je meer informatie en het laatste nieuws van de gemeente over de Formule 1.

Vragen?

Op de website van de gemeente Zandvoort staan veelgestelde vragen en antwoorden. Als je vraag er niet bij staat maar wel gerelateerd is aan de Formule 1, kun je het projectteam bereiken via formule1@zandvoort.nl. Door op de knop hieronder te klikken word je direct geleid naar de gemeentelijke webpagina met veelgestelde vragen en antwoorden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens