Sinds afgelopen maandag 14 december 2020 is Nederland in totale lockdown. Voor met name hotels zijn de maatregelen nog strenger geworden. Zij mogen geen eten of drank meer serveren voor hun hotelgasten en roomservice is ook niet meer mogelijk.

KHN Weert heeft afgelopen weken niet stilgezeten en heeft intensief contact gehad met de gemeente Weert, waaronder het College van B&W en de gemeenteraad. Het doel van deze contacten was om de gemeente Weert te laten onderzoeken hoe zij op lokaal niveau de horeca in Weert een extra (financiële) steun in rug kan bieden aan de ondernemers. Wij hebben hiervoor schriftelijk een oproep gedaan aan de verschillende fracties in de gemeenteraad.

De fracties van het CDA, Weert Lokaal en DUS hebben afgelopen dinsdag 15 december tijdens de gemeenteraadsvergadering hiervoor een amendement ingediend en is door de hele gemeenteraad unaniem aangenomen. Het resultaat is dat de gemeente Weert voor de horeca voor het jaar 2021 geen kosten in rekening brengt voor de terrassen en de nachtvergunning.

Wij, als KHN Weert, zijn heel blij met dit resultaat en waarderen het zeer dat de gemeente Weert extra steun biedt aan de horeca in Weert.

WhatsApp Groep
KHN Weert heeft al een aantal jaar een WhatsApp groep waar op informele en eenvoudige wijze informatie/vragen/ antwoorden tussen verschillende ondernemers en KHN Weert worden uitgewisseld. Deze groep is sinds de Covid-19 flink groter en veel actiever geworden. Deze groep is open voor elke horecaondernemer, ook voor ondernemers die niet lid zijn van KHN. Deze groep is informeel en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Wil je graag deelnemen aan deze WhatsApp groep, stuur dan een e-mail met je mobiele telefoonnummer naar weert@khn.nl.

Tot slot wensen wij je -zeker in deze bizarre tijd waarin we leven - prettige feestdagen en gelukkig, gezond en succesvol 2021 toe.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens