KHN Edam-Volendam nodigt je graag uit voor een proeverij bij Horecagroothandel Jongens in Oostzaan op dinsdag 3 mei vanaf 13.00 uur.

VHC Jongens is een grote naam in de horecabranche. De mix van kwaliteitsproducenten, een aantrekkelijke presentatie en sfeer, vakkundig personeel en maximale gastvrijheid is waar VHC Jongens groot mee geworden is. De eigen slagerij, het specialisme in groente en fruit, de duizenden droge kruidenierswaren en de inkoop van het beste van het beste uit Parijs zijn de kwaliteiten waar ze bekend om staan.

Op dinsdag 3 mei krijg je de kans het met eigen ogen te zien en te proeven! De leden van KHN Edam-Volendam krijgen de mogelijkheid te beleven waar VHC Jongens voor staat. We vertrekken om 12.30 uur Volendam en zullen de middag vullen met informatie, inspiratie en lekkernijen, het programma bij VHC Jongens eindigt tegen 16.30 uur. Deelname is gratis.

Wil je dit niet missen? Meld je aan via edamvolendam@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens