Op woensdag 5 oktober organiseert KHN Haarlemmermeer de inspiratietour naar Eindhoven. Na de succesvolle inspiratietour naar Den Haag en Scheveningen in mei jl., hebben we besloten ook in het najaar met elkaar op pad te gaan!

Eindhoven is de stad waar we dit keer ideeën opdoen. We zijn nog bezig met de punten op de "i" voor het programma. In ieder geval wordt het weer een divers programma met een bezoek aan hotels, een brouwerij, food market en bijzondere restaurants.

Rond 10.30 uur vertrekken we met een touringcar vanuit Haarlemmermeer. Dit keer is ook het diner inbegrepen! De bus zal rond 21.30 uur weer huiswaarts gaan.

We zorgen voor een gevarieerd en interessant programma, dat je niet wilt missen! Voor € 75,- per persoon geniet je van een volledig verzorgd programma en zul je eind van de dag moe maar voldaan en geïnspireerd thuis komen.

Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. Zorg dat je erbij bent!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens