Ook dit jaar kan je weer mee op Regiosafari door West-Friesland, regio Alkmaar en De Kop. De Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector.

Een dag die vol in het teken staat van ontmoeten, inspireren, samenwerken en van elkaar leren. Het thema dit jaar is ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid‘.

Tijdens het gezamenlijke ochtendprogramma komen inspirerende sprekers aan bod en ’s middags ga je met de bus op safaritour door de regio om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers. Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen van die onderneming waar je al zo vaak langs bent gereden? Dit is je kans! Tussendoor is er uiteraard voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe contacten te leggen. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Programma en aanmelden

Het volledige programma vind je op de volgende pagina’s:

Donderdag 29 september Regiosafari Westfriesland

Woensdag 5 oktober Regiosafari Alkmaar

Woensdag 12 oktober Regiosafari De Kop

De Regiosafari’s zijn ontstaan vanuit de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersfederaties, brancheverenigingen HISWA-RECRON en Koninklijke Horeca Nederland, provincie Noord-Holland, gemeenten, Holland boven Amsterdam en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens