Tijdens de Week van de Biodiversiteit nodigen we horecaondernemers en chefs uit Noord-Holland uit voor een bijzondere en gratis inspiratietour. Kom op dinsdag 20 mei ontdekken hoe je inspeelt op actuele ontwikkelingen rond duurzaamheid en biodiversiteit in de horeca.
Waarom je deze dag niet mag missen
Het verdwijnen van biodiversiteit vormt een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Als horeca kun je hier een directe, positieve impact op maken en dat kan verrassend eenvoudig en commercieel aantrekkelijk zijn. Tijdens deze inspiratietour laten we je zien hoe het programma ‘Biodiversiteit op je Bord’ van Dutch Cuisine jou kan helpen om duurzaam en onderscheidend te ondernemen.
Zoals Lucie Simons-Luiten, managing director van Restaurant Amstelle (Van der Valk Amsterdam Amstel), het treffend verwoordt:
‘Deelname aan ‘Biodiversiteit op je Bord’ sluit perfect aan bij onze ambitie om nog bewuster en natuurvriendelijker te opereren, en sluit daarmee aan bij de ambities van de stad Amsterdam. Daarnaast hopen we andere restaurants te inspireren om ook bij te dragen aan een duurzame toekomst.’
Wat kun je verwachten?
Praktische informatie
Datum: Dinsdag 20 mei 2025
Tijd: 12:00 – 16:00 uur
Locatie: Boerderij Bouwlust, Nes aan de Amstel
Kosten: Deelname is gratis
Tip: Trek laarzen aan voor de weidevogelsafari
Aanmelden
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je snel aan door een e-mail te sturen naar Victor de Lange van Dutch Cuisine: victor@dutch-cuisine.nl.
Let op: bij no-show of niet tijdig afmelden (uiterlijk twee werkdagen vooraf) worden € 50 (excl. btw) administratiekosten in rekening gebracht.
Laat je inspireren en ga mee
Samen maken we de wereld mooier – op én naast het bord. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende dag.