Tijdens de laatste ledenvergadering kwam naar voren dat we als leden en collega’s eigenlijk veel te weinig van elkaar weten. Via Instagram willen wij jou voortaan op de hoogte houden van leuke wetenswaardigheden! Blijf op de hoogte en ga ons volgen!

Vanuit het bestuur van KHN Maas en Niers hebben we samen met een van onze leden, Bernadette Hopmans, eigenaresse van Parc Buitengewoon in VenZelderheide, bekeken hoe we dat op een leuke manier kunnen doen en hebben alvast een Instagram account gemaakt: KHN MaasenNiers (@khnmaasenniers) • Instagram-foto's en -video's.

Via dit account willen we allerlei leuke wetenswaardigheden delen vanuit het bestuur maar vooral ook van jullie als leden. Wil je ook op de hoogte blijven, volg dit account en wil je graag zelf wat delen, laat het dan weten via maasenniers@khn.nl en/of tag op Instagram: @khnmaasenniers.nl.

Workshop Instagram

Mocht je denken... Instagram, wat is dat eigenlijk? En hoe werkt dat? Geen probleem, we willen het graag in een praktische workshop aan jou uitleggen en daarna kun je er natuurlijk ook voor je eigen bedrijf je voordeel mee doen. We horen via maasenniers@khn.nl graag of hier belangstelling voor is en dan gaan we dit organiseren.

WhatsApp

Daarnaast willen we ook meer via de groepsapp ‘Leden KHN Maas en Niers’ gaan communiceren. Wil je in deze groepsapp opgenomen worden? Geef ook dan even een seintje via maasenniers@khn.nl.

Stagecarrusel van Elzendaalcollege in Gennep

Tot slot willen we jou nogmaals attent maken op de stagecarrousel van Elzendaalcollege in Gennep. We zijn gelukkig weer open, dus wat is er leuker dan stagiaires te laten zien hoe mooi jouw bedrijf en ons vak is! We horen graag of je mee wilt doen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens