Wil je eens kijken hoe de horeca in een andere stad ‘het doet’? Je bent van harte uitgenodigd voor de inspiratietour naar Deventer! Op maandag 16 mei krijgen de leden van KHN Purmerend-Beemster, KHN Zaanstreek, KHN Waterland en KHN Edam-Volendam de mogelijkheid Deventer te bezoeken met een horecatour.

Deventer staat bekend om de vele culturele evenementen en als levendige Hanzestad, waarvan de rijke historie zeer goed bewaard is gebleven. Wil je dit met eigen ogen zien? Stap in onze bus met de horecacollega’s uit de regio! We verzamelen om 10 uur in Purmerend.

Er wordt een volledig verzorgd programma opgesteld en niet alleen de bekende bezienswaardigheden als de Waag en het sfeervolle stadplein de Brink zullen aan bod komen. Juist de parels waar we wat van kunnen leren en ons met een frisse blik naar ons eigen bedrijf laten kijken zullen we bezoeken.

Kortom, inspirerende mensen en locaties! Uiteraard worden we in elke locatie getrakteerd op een heerlijk hapje en/of drankje!

Deze beleving vraagt een eigen bijdrage € 99,- per persoon. Aanmelden kan via purmerend@khn.nl, zaanstreek@khn.nl, waterland@khn.nl of edamvolendam@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens