Ga mee met andere Bossche ondernemers op een inspiratietour naar Berlijn.

In januari hebben wij een voorstel gedaan voor een reis naar Berlijn, er was zeker belangstelling, maar door reeds andere geplande dingen, konden veel leden helaas niet deelnemen.

Wanneer?
We hebben nu een nieuw voorstel om deze mooie en historische stad te bezoeken. We willen er een mooie reis van maken met veel bezoeken aan inspirerende bedrijven en uiteraard ook met tijd voor eigen invullingen. Het voorstel is om de reis plaats te laten vinden van maandag 18 november tot donderdag 21 november.

Berlijn is dan in kerstsferen gehuld en voor de liefhebbers zijn er dan ook kerstmarkten. We hebben het Mövenpick hotel bereid gevonden voor ons een mooie prijs te maken voor 3 overnachtingen inclusief ontbijt. Dit hotel is gevestigd in hartje centrum op een hele mooie locatie.

Kosten
De kosten voor deze reis zijn mogelijk vanaf ongeveer 230,- euro per persoon. Dit is inclusief ontbijt maar exclusief lunch, diner, dranken en andere uitgaven.

  • Overnachting per nacht in een 2 pers-kamer incl. ontbijt 139,- euro
  • Overnachting per nacht in een 1 pers-kamer incl. ontbijt 119,- euro
  • Treinreis vanaf ’s-Hertogenbosch retour per persoon vanaf 80,- euro

Als er genoeg belangstelling is en er veel leden mee op reis gaan geeft KHN een korting van 125,- euro per bedrijf.

Ga je mee?
Omdat het een populaire tijd is om Berlijn te bezoeken en omdat de treinreis dichter bij de datum steeds duurder wordt willen we snel beslissen of we deze reis kunnen gaan maken. Graag horen wij zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 25 september of jullie deel willen nemen aan deze mooie inspiratiereis. Stuur svp een email naar denbosch@khn073.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens