De sector recreatie & toerisme is van grote economische en sociaal maatschappelijke waarde. Een boodschap die we graag onder de aandacht willen brengen bij de politieke partijen in Overijssel, want deze sector verdient een prominente plaats in het toekomstig provinciaal beleid.

Gastvrij Overijssel, in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart 2023, het Sectordebat Recreatie & Toerisme. Ben jij in politiek geïnteresseerd, mis deze bijeenkomst dan niet!

Wanneer: donderdag 23 februari 2023
Tijd: aanvang 19.30, inloop 19.00
Waar: Restaurant De Agnietenberg, Haersterveerweg 23 8034 PJ Zwolle

Programma:

19.00 uur - Inloop
19.30 uur - Start debat
21.00 uur - Afsluitend hapje en drankje

Wat gaan we doen?

Aan de hand van diverse stellingen gaan we met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen en het belang van recreatie en toerisme in Overijssel. We bevragen de politieke partijen naar hun ideeën voor onze sector en geven jou de mogelijkheid jouw geluid te laten horen. De avond staat onder leiding van Petra Ellens, regiomanager HISWA-RECRON.

Vind jij het belangrijk dat recreatie en toerisme een prominente plek krijgt in het nieuwe coalitieakkoord? Meld je dan nu aan via p.ellens@hiswarecron.nl

We zien je graag op 23 februari.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens