Geheel in de lijn der verwachting komt onze algemene ledenvergadering (ALV) van volgende week dinsdag 18 januari helaas te vervallen.

Er rest nog te veel onduidelijkheid over de nieuwe maatregelen die komende dagen zullen worden aangekondigd. Zodra we een nieuwe datum hebben, zullen we je opnieuw een uitnodiging versturen.

Nieuwe bestuursleden

We zijn verheugd om je te kunnen melden dat 3 van jouw collega's zich in gaan zetten voor KHN Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Dit zijn:

  • Robin de Wolf, Bistrot En Passant
  • Carlo Ras, Restaurant De Korenbeurs
  • Paul Morres, Koning van Engeland

Uiteraard hopen we jou te verwelkomen op een nieuwe ledenvergadering, zodat je de nieuwe bestuursleden zelf kan ontmoeten.

Vragen

Mocht je nog opmerkingen en/of vragen hebben, dan horen we dit graag via oostzvl@khn.nl. We kijken uit naar jouw feedback en inbreng. De ledenvergadering kan een mooi moment zijn om ervaringen te delen en eens van gedachte te wisselen. Maar bovenal om te proosten op een betere toekomst!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens