Op dinsdag 5 september jl. heeft het bestuur van KHN Edam-Volendam haar bestuursvergadering gehouden. De belangrijkste punten uit dit overleg kun je onderstaand terugvinden.

Samenwerking KHN en gemeente voor kermis Edam en Volendam

De kermis van Edam is goed verlopen. De kermis van Volendam staat voor de deur. De samenwerking met de gemeente en de ondernemers verloopt soepel. De leeftijdsbandjes zijn geregeld en kunnen de komende dagen worden opgehaald. De gesprekken met de clusters zijn ook goed verlopen. Alle clusterhoofden, beveiliging en afdeling veiligheid zijn toegevoegd in een app. Hier worden zaken als de constatering van zakkenrollers, crowdmanagement etc. bijgehouden, zodat er direct via camera’s meegekeken kan worden en ingegrepen kan worden.

We gaan op deze manier uit van een goed verloop van de kermis. In oktober zal een evaluatie volgen. Heb je punten die we mee kunnen nemen? Laat het ons weten.

Uitsupporters FC Volendam

Wanneer er wedstrijden zijn bij FC Volendam en de uitsupporters alleen via een combi-regeling het stadion in komen, komt het toch soms voor dat ze op eigen houtje Volendam in gaan. Mocht dit het geval zijn en zijn er toch (mogelijk overlastgevende) voetbalsupporters aanwezig in je zaak, geef het door aan handhaving. Dan kunnen zij het in de gaten houden.

En verder:

  • De landelijke vergunning voor de inzet van het Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid is ondertekend. We verwachten het in november in Edam en Volendam in te kunnen zetten.
  • Op 18 september vindt de ledenraadvergadering plaats van KHN in Schoorl.
  • In oktober wordt het terrassenbeleid geëvalueerd.
  • Op 16 november hebben we een volgend overleg met de burgemeester en wethouder. Heb je punten die we voor je mee kunnen nemen? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl
  • 28 november hebben we de ALV in de planning staan, met een leuke activiteit! We houden je op de hoogte!
  • Zit jouw bedrijf in zwaar weer? Wellicht mede door de corona-periode? Laat het ons weten. Er zijn diverse bedrijfseconomische scans om te bepalen hoe toekomstbestendig je bedrijf is.

KHN Edam – Volendam vergadert iedere eerste dinsdag van de maand. In de even maanden schuift de gemeente aan. Heb je punten die we mee kunnen nemen in de bestuursvergadering of in het periodieke overleg met de gemeente? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Like KHN Edam-Volendam op Facebook of volg ons via www.khn.nl/edam-volendam.