In opdracht van Gastvrij Nederland onderzoekt het Center of Expertise Leisure Tourism and Hospitality naar de maatschappelijke waarde van toerisme. De economische waarde van het toerisme (wat levert het Nederland aan inkomsten op) is al vaker onderzocht. Maar de vraag of en in hoeverre toerisme bijdraagt aan de kwaliteit van de leefomgeving is nog niet (genoeg) gesteld. Hoe denk jij daarover? Geef jouw mening in deze enquête.

De afgelopen jaren is het toerisme regelmatig negatief in het nieuws. Bijvoorbeeld door de overlast die toeristen veroorzaken. Maar er zijn ook zeker positieve kanten. Zo profiteren Nederlanders zelf ook van voorzieningen voor toeristen.

Wat vind jij?

<<Ga naar de enquête>>

Input voor verkiezingen Tweede Kamer

Volgend jaar vinden weer verkiezingen plaats voor de Tweede Kamer. Om nu al de belangen van onze sector te kunnen meegeven aan politieke partijen, is het van belang om volledig totaalplaatje te kunnen schetsen. De horeca heeft de steun van de politiek immers hard nodig, zeker nu! Help mee om het beeld compleet te maken en vul de enquête in.

Over Gastvrij Nederland

Gastvrij Nederland vertegenwoordigt 16 organisaties en branches in de gastvrijheidseconomie waarin zowel leisure als business zijn vertegenwoordigd.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens