Hoe zou de toerisme- en vrijetijdssector in Zeeland er in 2030 uit moeten zien? Als horecaondernemer wordt jouw mening zeer op prijs gesteld!

Momenteel werken Provincie Zeeland, Economische Impuls Zeeland, HZ Kenniscentrum Kusttoerisme en Toeristisch Ondernemend Zeeland samen met ondernemers en gemeenten aan een visie op Bestemming Zeeland in 2030. De tussentijdse uitkomsten en openstaande vragen zijn bijeengebracht in een online raadpleging.

Raadpleging

Jouw mening vinden wij van groot belang. Daarom vragen we je om deze raadpleging in te vullen. Het is geen snelle meerkeuzevragenlijst. We vragen je een half uurtje de tijd te nemen voor deelname; het gaat immers over de toekomst van een sector die enorm belangrijk is voor Zeeland en die zeer veel elementen van de Zeeuwse samenleving en economie beïnvloedt. Je kunt de vragenlijst tot en met 9 mei aanstaande invullen en deelname is volledig anoniem.

Met de uitkomsten van deze raadpleging wordt de visie op Bestemming Zeeland in 2030 verder uitgewerkt. De visie wordt vervolgens vertaald in een actie-agenda voor de komende jaren.

Namens Provincie Zeeland, Economische Impuls Zeeland, HZ Kenniscentrum Kusttoerisme en Toeristisch Ondernemend Zeeland hartelijk dank voor jouw bijdrage!

PS: Wil je eerst meer weten over de vrijetijdssector, het belang voor Zeeland en de actuele cijfers en ontwikkelingen? Dan kun je hier een notitie met al het beschikbare onderzoeksmateriaal bekijken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens