Samen met drie Heerder fondsen (Van der Zee Stichting, Jan Nienhuis Vereniging en Ondernemersfonds gemeente Heerde) biedt de gemeente Heerde steun aan ondernemers die geen of beperkt recht hebben op overheidssteun.

De zon schijnt, versoepelingen worden afgekondigd maar achter de schermen zijn we als horeca nog lang niet klaar met corona en de financiële gevolgen ervan.

Het bestuur van KHN Hattem-Heerde heeft vele malen gesproken met de gemeente Heerde en aangedrongen op steun vanuit de gemeente. Dit heeft geleid tot een klein succes voor mogelijk enkele horecaondernemers. Als vertegenwoordiger van de horeca hadden we uiteraard graag meer ondersteuning vanuit de gemeente gezien, echter in eerste instantie was er geen financiële steun.

Noodfonds Corona Ondernemers Heerde

Lees de Nieuwsbrief: Coronavirus en ondernemers van gemeente Heerde goed door en meld je eventueel bij de gemeente voor de eventuele mogelijkheid op financiële ondersteuning.

Heel veel succes de komende periode!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens