Moet je contact opnemen met het ondernemersloket als je binnen je huidige vergunde terrasruimte voldoende mogelijkheden ziet om naar tevredenheid je terras te exploiteren? En hoe kijkt de gemeente naar het herstel van onze branche?
Het bestuur van KHN Groot Venlo wil je met deze nieuwsupdate je op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je hier vragen over of wil je ons gewoon eens spreken? Mail ons dan op grootvenlo@khn.nl en we nemen contact met je op.
Om rendabel te kunnen exploiteren moeten ondernemers weer voluit kunnen ondernemen - zonder restricties - om zo te kunnen toewerken naar het herstel van de branche. Dat hebben we woensdagmiddag 21 april ook aangegeven bij Burgemeester Scholten van Venlo. We hebben daarbij concreet een aantal vragen gesteld waarover we op korte termijn uitsluitsel willen van de Burgemeester.
Tevens hebben we gevraagd hoe onder andere gemeente Rotterdam het heeft geregeld met picknickbanken. We horen heel graag waar de Veiligheidsregio, maar ook zeker onze burgemeester mogelijkheden ziet om bovenstaande oneerlijkheid pragmatisch tot het verleden te laten behoren.
Wanneer we jou kunnen helpen met de heropening dan horen we dat uiteraard graag en ook na de heropening staan we klaar voor jou.
Vanaf donderdag 22 april is overigens ook de website www.khn.nl/Yes-we-are-open in de lucht met een Q&A met de meest voorkomende algemene vragen over de terrasopening, zoals bijvoorbeeld hoe zit het nou eigenlijk met de mondkapjes?
In afstemming met de gemeente Venlo willen we graag de volgende zaken met jullie delen.
Omdat de terrassen zich in de openbare ruimte bevinden is afstemming met de gemeente en omgeving van belang.
Vanuit het ondernemersloket van de gemeente Venlo worden de terrasvraagstukken centraal gecoördineerd.
Op verzoek van een aantal studenten sturen wij jullie onderstaand bericht door:
Wij zijn op zoek naar bedrijven in de regio Venlo voor een onderzoek naar koffiedik en hoe hier mee omgegaan wordt. Zoals u misschien weet, kan koffiedik goed gerecycled worden en gebruikt worden als grondstof voor verschillende producten. Echter, gebeurt dit nog niet op hele grote schaal.
Wij zijn 6 studenten van Fontys International Business School en zijn in opdracht van derden het initiatief ‘Bean Back’ gestart. Ons doel is het bewustzijn van het recyclen van koffiedik te vergroten en bedrijven in deze regio te helpen om over te stappen naar de mogelijkheid van recycling. Hoe kunnen we samen ‘duurzaam ondernemen’. Daarom zijn wij erg benieuwd naar hoe er wordt gedacht over het recyclen van koffiedik.
Enquête
Wij willen u vragen om onze korte enquête in te vullen, zodat wij een beter beeld krijgen over hoe er op dit moment wordt omgegaan met koffiedik en hoe men denkt over het recyclen hiervan. De enquête kunt u invullen via de bovenstaande link en zal ongeveer 3-5 minuten duren.
Alvast bedankt voor uw deelname.