Op 12 december jl. nam Geerlof Kanis afscheid als lid en voorzitter van de Ledenraad. Met een korte onderbreking zette Geerlof zich bijna 20 jaar in diverse functies in voor KHN, zowel in zijn afdeling als in regio Overijssel en landelijk. De Ledenraad waardeerde zijn bijzondere inzet met de toekenning van het erelidmaatschap van de vereniging, Hij ontving de bijbehorende gouden speld en oorkonde uit handen van landelijk voorzitter Marijke Vuik.

Geerlof bereikte een indrukwekkende staat van dienst bij KHN: Al in 2004 trad hij toe tot het bestuur van afdeling Haaksbergen, spoedig gevolgd door regio Overijssel. Vanaf 2007 zat hij vijf jaar in de Ledenraad om daar in 2017 opnieuw benoemd te worden. Daarnaast was Geerlof o.a. voorzitter van Bureau Eerlijke Mededinging (BEM), voorzitter van de Financiële Commissie van de Ledenraad en lid van de Commissie van Beroep van KHN. Hij werd door de Ledenraad gekozen tot hun eerste voorzitter nadat de Ledenraad besloot dat zij een eigen voorzitter wilde hebben. In deze functie zette hij zich in voor goede afspraken over de samenwerking tussen bestuur en Ledenraad en dacht hij actief mee over de governance van de vereniging. Daarnaast was Geerlof binnen de Ledenraad DE deskundige op het gebied van de verenigingsstatuten- en reglementen.

Marijke Vuik die Geerlof op 12 december toesprak, roemde zijn grote inzet voor, en loyaliteit met de vereniging. Hij vervulde een zeer actieve (voortrekkers)rol en KHN kon altijd op hem rekenen: een verenigingsman met hart voor KHN en voor de bedrijfstak, en een grote bestuurlijke ervaring die hij graag ter beschikking stelde aan KHN.

Het erelidmaatschap van de Vereniging is de hoogste onderscheiding die KHN kan toekennen, en is er voor leden die zich gedurende lange tijd op uitzonderlijke wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens