De gemeente Amstelveen geeft horecaondernemers nu de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor de verwarmde kussens van Sit & Heat. De warmtekussens zijn een duurzaam alternatief voor gas- en elektrische heaters.

Met de subsidie is het mogelijk om de verwarmde kussens met 50% korting aan te schaffen met een maximum bedrag van €1.500,00. Enkele horecaondernemers hebben al gebruik gemaakt van deze subsidieregeling en daar is het terras op een duurzame manier verwarmd.

De warmtekussens zijn comfortabel en zeer energiezuinig en gaan pas aan zodra er iemand op gaat zitten. Daarmee verbruiken ze tot 95 procent minder energie en zijn daardoor minder schadelijk voor het klimaat. De kussens zijn voorzien van warmte elementen en een batterij die na vier uur gebruik moet worden opgeladen. De kussens worden op maat gemaakt en er kan worden gekozen uit diverse kleuren en vormen, eventueel voorzien van een logo. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden zie bijgaand Lookbook

Hoe kun je subsidie aanvragen voor Sit & Heat?

  • Ondernemers nemen contact op met het bedrijf Sit & Heat via roel@sitandheat.comen geven aan dat ze gebruik willen maken van de regeling.
  • Sit & Heat maakt de bestelling in orde en zorgt voor de verdere afwikkeling.
  • Het bedrag is maximaal 50% op de aanschafprijs tot een maximum van € 1.500,- per bedrijf.
  • De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
  • Je hebt een terrasvergunning of een melding dat het terras onder het gedoogbeleid van de gemeente valt.
  • Voor verdere vragen neem je contact op met Roel de Vries van Sit & Heat via 06-47074427 of roel@sitandheat.com.

Lees hier meer over de subsidie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens