KHN Amsterdam is blij dat de gemeente gehoor heeft gegeven aan onze oproep ook deze zomer de coronaterrassen toe te staan. De horeca is zwaar getroffen en verlenging van coronaterrassen stond hoog op het wensenlijstje van veel ondernemers.

We komen immers van ver en extra hulp is nodig om dit te boven te komen. Vorig jaar maakten 1200 horecabedrijven gebruik van extra ruimte voor terrassen.

Tijdelijke terrasuitbreiding aanvragen of verlengen

De vergunningen voor de huidige coronaterrassen lopen officieel per 1 maart 2022 af. Deze worden nu automatisch verlengd. Mocht je alsnog gebruik willen maken van de regeling of een gewijzigde aanvraag willen doen, dan kan dat. Kijk op de website van gemeente amsterdam Tijdelijke terrasuitbreiding aanvragen of verlengen hoe je dat kunt doen. Wacht hier niet te lang mee. Stadsdelen zullen per terras de situatie opnieuw beoordelen als daar om gevraagd wordt. Nieuwe en verlengde vergunningen worden verleend mits de bereikbaarheid, leefbaarheid en openbare ruimte niet te veel onder druk komt te staan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens