Laat je inspireren door sprekers en pitchers met ideeën voor een duurzamer binnenstad. Kom naar Studio Binnenstad op donderdag 7 december aanstaande om 17.00 uur.

Studio Binnenstad staat in het teken van inspireren en verbinden. Driemaal per jaar organiseert de gemeente Amsterdam een relevante meet up waar niet alleen bekende, maar ook nieuwe gezichten en initiatiefnemers elkaar ontmoeten rondom een actuele opgave, kans en/of dilemma om onze stad vorm te geven voor de toekomst. Dit keer met het thema: Duurzaamheid.

Aanmelden

Op deze pagina kan je je aanmelden als je een duurzaam idee hebt voor de binnenstad van Amsterdam óf gewoon als bezoeker.

Vanuit KHN Amsterdam zijn we ook aanwezig. We hopen dat meer mensen vaker het andere beeld van de binnenstad laten zien. De drukte en overlast wordt veelvuldig geframed door de gemeente en bekende bewonersvertegenwoordigingen dat het veel mensen weerhoudt om naar de binnenstad te gaan. Niet alleen Amsterdammers, maar vooral ook Nederlandse bezoekers laten zich hierdoor leiden. Onze binnenstad heeft zoveel meer te bieden.

Duurzamer Amsterdam