Graag vragen wij jouw aandacht voor onderstaand bericht van de gemeente Den Haag.

Den Haag wil voor iedereen een gastvrije stad zijn met voldoende voorzieningen. Daar horen (toegankelijke) openbare toiletten bij. Ook voor ouderen en voor mensen met een beperking is de beschikbaarheid van toiletten van belang.

Als gemeente zijn we met de beschikbare middelen opzoek naar locaties voor het plaatsen van ten minste één nieuw openbaar toilet per jaar (in de openbare ruimte). Helaas voldoet dit niet aan de vraag die er bij toeristen en bezoekers is. Daarom is de gemeente Den Haag partner geworden van de HogeNood app, waarin alle locaties met toiletten staan weergegeven.

Hoe krijgen we overzicht?

Om een compleet overzicht te geven van voorzieningen, doet de gemeente een beroep op ondernemers, horeca en andere (gemeentelijke) organisaties met voorzieningen om hun toiletten open te stellen. Het overzicht van beschikbare locaties willen we door heel de stad verbeteren.

Doen jullie mee?

Helpen jullie mee om de voorzieningen inzichtelijk te maken? Dat kan via het aanmeldformulier op de website van HogeNood: https://www.hogenood.nl/toilet-toevoegen.

HogeNood Toilet toevoegen

Voeg een toilet toe via ons web formulier en draag bij aan de HogeNood Community en meer toiletten in Nederland!

www.hogenood.nl

Wanneer u zich aanmeldt, vragen wij u bij het vak “werk je samen met een gemeente?” de koppelcode eVIU in te vullen.

Bij het aanmelden kunt u aangeven over welke faciliteiten uw toilet beschikt en of er kosten verbonden zijn aan het gebruik. Verder is het alleen nodig om uw adresgegevens in te vullen en de openingstijden van uw zaak.

Wij hopen dat zoveel mogelijk ondernemers hun toilet aanmelden, zodat wij samen Den Haag nog aantrekkelijker kunnen maken voor bezoekers.

We danken u voor de medewerking!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens