Breed Horecaoverleg met burgemeester Van Haersma Buma, wethouder Reitsma en de exploitanten van de horecabedrijven, stichtingen en verenigingen binnen de gemeente Leeuwarden.

De gemeente Leeuwarden heeft het bestuur van KHN Leeuwarden gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Door middel van deze brief wil ik u uitnodigen voor het Breed Horecaoverleg met burgemeester Van Haersma Buma, wethouder Reitsma en de exploitanten van de horecabedrijven, stichtingen en verenigingen binnen de gemeente Leeuwarden.

Het overleg vindt plaats op dinsdag 21 november aanstaande van 15.30 - 17.00 uur in de Stadsschouwburg De Harmonie (Ruiterskwartier 4 te Leeuwarden).

De inloop start om 15.00 uur waarbij u de mogelijkheid heeft om onder het genot van een kop koffie of thee met elkaar, de burgemeester en/of de wethouder bij te praten.

U hoeft zich niet op te geven voor het Breed horecaoverleg. Wel heeft u de mogelijkheid om agendapunten aan te dragen. Dit dient u dan vóór 1 november 2023 per mail aan te geven. U kunt in dat geval mailen naar: marjan.vanderhelm@leeuwarden.nl. Het kan gebeuren dat er een veelvoud aan agendapunten worden ingezonden, wat ons kan noodzaken een keuze te maken in de te bespreken agendapunten.

Hoogachtend,

De burgemeester van Leeuwarden