Heb jij extra kosten gemaakt voor het inzetten van personeel/vrijwilligers om de controle te kunnen uitvoeren of afzetmateriaal/polsbandjes aangeschaft? Maak dan gebruik van deze subsidieregeling en dien jouw aanvraag in!

De gemeente Renkum heeft het bestuur van KHN Arnhem Renkum gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste KHN-lid,

Via deze mail wil de gemeente u erop attenderen dat u mogelijk in aanmerking komt voor de subsidieregeling kosten corona. U komt hiervoor in aanmerking omdat de TRM u verplicht stelt gasten te controleren op het hebben van een geldig coronatoegangsbewijs. Kosten die u gemaakt heeft of tot 31 december van dit jaar zult maken ten behoeve van het controleren van het coronatoegangsbewijs kunnen in aanmerking komen voor de subsidieregeling.

De regeling is te vinden op de website van de gemeente Renkum Subsidieregeling controle coronatoegangsbewijs via de QR-code onderaan deze brief. In de regeling staat beschreven welke kosten in aanmerking komen voor de subsidie en hoe u deze kunt aanvragen.

Aanvragen

Aanvragen kunnen tot en met 31 december 2021 worden ingediend via het e-mailadres subsidiectb@renkum.nl. Aanvragen worden in behandeling genomen tot het subsidieplafond van € 80.900,- is bereikt.

Erop vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Gerda Roseboom
Gemeente Renkum

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens