Lees in deze nieuwsbrief van de gemeente Renkum onder andere meer over Zakelijk Duurzaamheidsloket, banenmarkt, Toeristische bewegwijzering en onthulling TIP.

De gemeente Renkum heeft het bestuur van KHN Arnhem, Renkum gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste ondernemer,

We staan bijna op het punt om het boek van 2023 te sluiten; terugkijkend kunnen we dit gerust wederom betitelen als een turbulent jaar.

Als burger, ondernemer en overheid hebben we ons te verhouden tot alle transities die gaande zijn; de energietransitie, de grondstoffentransitie, de circulaire transitie, de landbouw- en voedseltransitie, de ruimtelijke transitie, de financiële transitie, de onderwijstransitie, de zorgtransitie, de sociale transitie en de democratische transitie. Kortom grote opgaven die impact hebben in alle lagen van de maatschappij.

De gevolgen van bovenstaande merken we in de dagelijkse praktijk, om maar een greep te doen: inflatie, stijgende energieprijzen, stijgende grondstofkosten, krapte op de arbeidsmarkt en energie congestie. Vanuit de gemeente proberen we ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen, bijvoorbeeld door u te informeren via deze nieuwsbrief. Kan Gemeente Renkum iets betekenen voor u? Neem contact op, wij helpen u graag verder.

Nu eerst de "transitie" van 2023 naar 2024: wij wensen u op zakelijk vlak een succesvolle afsluiting van het jaar toe. Voor u en uw dierbaren; gezellige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2024 gewenst.

Treffen we u op de Nieuwjaarsbijeenkomst op 8 januari?

Team Gemeente Renkum

Nieuwsbrief

Bekijk hier de nieuwsbrief - gemeente Renkum

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens