De gemeente stelt een vergoeding beschikbaar voor de extra kosten die de controle van het CTB met zich meebrengt. Bijvoorbeeld voor het inhuren van extra personeel/vergoeding voor vrijwilligers. Hiervoor heeft de gemeente een bedrag gekregen van het Rijk.

De gemeente Roermond heeft het bestuur van KHN Roermond gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste horecaondernemer,

Sinds een aantal weken werken we in Nederland met coronatoegangsbewijzen (CTB). We begrijpen dat dit voor ondernemers en verenigingen / stichtingen geen makkelijke opgave is. Daarom is er momenteel vanuit de Rijksoverheid een beperkt geldbudget beschikbaar voor (extra) personele inzet bij controle op coronatoegangsbewijzen. Ondernemingen, verenigingen en stichtingen die verplicht zijn om te controleren op de coronatoegangsbewijzen kunnen een eenmalige vergoeding ontvangen van maximaal €400,-. De bijdrage vergoedt kosten voor (extra) personele inzet bij controle op coronatoegangsbewijzen.

Enkel kosten voor activiteiten die plaatsvinden in de periode van 22 september 2021 tot en met 31 december 2021 komen voor vergoeding in aanmerking.

Voor meer informatie zie: https://www.roermond.nl/nieuws/vergoeding-CTB

Graag dit bericht ook delen met andere horeca ondernemers,

Let wel: op=op, dus vraag z.s.m. aan,

Met vriendelijke groet,

Loes Peters
Beleidsmedewerker economie
06 11 46 44 97

Niet werkzaam op maandag

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens