Steeds vaker doen bedrijven een beroep op de diensten van arbeidsmigranten om onze economie draaiende te houden.

De krapte op de arbeidsmarkt en vergrijzing in de regio zijn ontwikkelingen die hieraan bijdragen. Voor deze groep is het hebben van kwalitatief goede huisvesting essentieel. Een gemeente kan hieraan bijdragen door beleid op te stellen met daarin randvoorwaarden die deze kwaliteit kunnen garanderen.

Ook de gemeente Sittard-Geleen is op dit moment bezig met het opstellen van dit beleid. Een belangrijk onderdeel hiervan is het benaderen van stakeholders waaronder bedrijven. Om tot een zo breed mogelijk gedragen beleid te komen willen wij u vragen om een enquête in te vullen en uw input te leveren aan het beleid. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor uw medewerking! Mocht u meer informatie over dit onderwerp willen of een keer willen sparren? Neem dan contact met Eros Puggioni op via eros.puggioni@sittard-geleen.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens