Ter compensatie van de gemaakte kosten voor het controleren van de corona toegangsbewijzen (CTB) biedt de gemeente Smallingerland een vergoeding. Maak hier gebruik van en dien jouw aanvraag zo spoedig mogelijk in!

De gemeente Smallingerland heeft geld beschikbaar gekregen van het Rijk om commerciële horecaondernemers, paracommerciële horeca (onder andere sportverenigingen) en culturele instellingen te ondersteunen bij de controle van coronatoegangsbewijzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inzet van gastheren, gastvrouwen of beveiligers en het aanschaffen van een scanner voor het toegangsbewijs. Deze organisaties hebben de taak om bezoekers vanaf 13 jaar te vragen naar een geldig coronatoegangsbewijs, dat overeenkomt met hun legitimatie (vanaf 14 jaar).

Kosten die gemaakt zijn van 22 september tot en met 31 december 2021 komen in aanmerking voor deze subsidie.

De vergoeding

De vergoeding is bedoeld voor de kosten die jij maakt(e) bij het controleren van coronatoegangsbewijzen.

Hoogte van de vergoeding

Het geld dat de gemeente ontving om te helpen bij deze CTB-controle komt van het Rijk. De gemeente wil dit geld zo eerlijk mogelijk verdelen. Daarom krijgt iedereen hetzelfde bedrag. Het gaat om een bedrag van maximaal € 1.000,-. Dit hangt af van het aantal aanvragen dat de gemeente binnenkrijgt.

Meer informatie en aanvragen

Kijk voor meer informatie en aanvragen voor ondernemers in Smallingerland op de website van gemeente Smallingerland Vergoeding aanvragen voor controle coronatoegangsbewijs.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens