In het eerste weekend van april zal de gemeente Zandvoort stewards van het bedrijf ATC inzetten in de publieke ruimte in Zandvoort.

De inzet van de stewarts zal gedaan worden door het bedrijf ATC (All Traffic Care - Stichting ATC). Zie hier een impressie: https://youtu.be/nNsxnPVCMYU ).

Zij zullen dit weekend op zaterdag met 1 koppel, en zondag met 2 koppels in Zandvoort aanwezig zijn. Op beide dagen van 10.00-18.00 uur.

De inzet is vanaf dan flexibel en we zullen per weekend bepalen wat er nodig is (afhankelijk van de weersvoorspelling, type dagen etc). Iedere week op woensdag wordt afgestemd wat de inzet gaat worden voor het weekend daarna.

De focus voor komend weekend ligt op de anderhalve meter op strand en boulevard en het aanspreken van mensen en ondernemers hierop. Ook het fietsen (inclusief parkeren) op de boulevard zal meegenomen worden door ATC. Ze hebben eigen mountainbikes tot hun beschikking.

De focus voor ATC ligt vooral op het verbinding maken met burgers en ondernemers en van daaruit iedereen aan te spreken. Zodra meer nodig is om de situatie op te lossen zullen zij handhaving / politie inschakelen.

Er wordt verwacht dat zij de komende tijd vooral op strand en boulevard worden ingezet en zo nodig ook in het centrum.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens