Uit tientallen nominaties heeft de jury van de verkiezing van de F&B Professional of the Year 2020 negen kandidaten gekozen die kans maken op de titel komend jaar. Half januari wordt de top-3 bekendgemaakt, de winnaar is op 25 januari bekend.

De strijd om de titel F&B Professional of the Year wordt elk jaar georganiseerd door de AF&BM (Association of Food & Beverage Management). Deze netwerkvereniging zoekt daarvoor die gastheer/-vrouw pur sang is en die dag in dag uit laat zien dat hij/zij met aanstekelijk enthousiasme een echte motivator en coach is voor zijn/haar team.

De afgelopen maanden heeft de AF&BM via diverse media opgeroepen tot het nomineren van vakgenoten. Tientallen namen kwamen binnen. AF&BM-voorzitter René Giel maakte de namen bekend tijdens een kennisevenement van de vereniging in Artis.

De genomineerden

  • Otto van Dam – director of F&B W Amsterdam
  • Niels Leijssenaar – bedrijfsleider Ron Gastrobar Indonesia Downtown, Amsterdam
  • Dirk Peters – restaurantmanager The Roast Room, Amsterdam
  • Agnes Raggers – f&b manager Mooirivier Hotel & Congres, Dalfsen
  • Wouter Schoemaker – f&b manager Hutten voor Microsoft en Spaces, Schiphol
  • Cyril Stouten – f&b director Park Plaza Victoria, Amsterdam
  • Bart Vanderstukken – f&b manager/gastheer Kruisherenhotel, Maastricht
  • Brecht Veenman – f&b manager Carlton President Hotel, Utrecht
  • Nina Vogels – horecamanager Kasteel Heeswijk, Heeswijk – Dinther

Op 25 januari wordt, tijdens het AF&BM jaargala in Hotel Okura Amsterdam, de award uitgereikt aan de F&B Professional of the Year 2020.

Kijk voor meer info op afbm.nl.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens