Samen met onze regiomanager, Joelle Roesink, kijken we terug op een hele interessante en geslaagde Tour de Horeca, die op dinsdag 7 februari jl. plaatsvond in Hasselt.

Dinsdag was het namelijk tijd voor de Tour de Horeca met het college van burgemeester en wethouders, gemeenteraad en horecaondernemers in Hasselt. Vanzelfsprekend waren hier ook de KHN-leden uit de Gemeente Zwartewaterland voor uitgenodigd.

Voorafgaand aan deze tour in Sporthal Anna van der Breggen mocht onze regiomanager de aanwezigen meenemen in de ontwikkelingen, uitdagingen, maar ook kansen, waar de horeca mee te maken heeft. Dat de aanwezigen opgelet hadden, bleek uit de resultaten van de kennisquiz, aan het eind van de tour in Eetcafe de Compagnie. Door de hele mooie opkomst kunnen we maar 1 conclusie trekken; de horeca is ook in deze prachtige hanzestad daadwerkelijk dé huiskamer van de samenleving!

Ook namens onze regiomanager willen wij alle aanwezigen bedanken voor hun komst en, in het bijzonder, Dunja de Bruin van Brasserie-Cafe Ad’vundum 2.0, Andre Koudijs en Reinoud Binnendijk van Kontento, Petrit Sterenberg van Onder de Luifel en Wim Vos van Eetcafe de Compagnie voor hun gastvrijheid en heerlijke verzorging!

Bekijk alle foto's hier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens