Woensdag 9 juni hebben burgemeester Emile Roemer, vertegenwoordigers van bewoners, horeca en politie een handtekening gezet onder het convenant Veilig Uitgaan in Alkmaar.

Een set van afspraken waarin horeca (KHN Alkmaar), bewonersvereniging Hart van Alkmaar, politie en de gemeente Alkmaar vastleggen hoe zij een prettig, gastvrij, veilig en beheersbaar uitgaansleven willen realiseren.

“We hebben het met elkaar gedaan. En dat moet ook. We hebben een prachtige historische binnenstad en daar moet een goede balans zijn tussen wonen, werken en plezier. Blij dat ik dit nog heb mogen afronden”, aldus burgemeester Roemer in zijn dankwoord. Tijdens een ontbijt in de Prinsenzaal van het stadhuis ondertekenden alle partijen het convenant en was er zelfs een live verbinding met Peter Visser. De vertegenwoordiger van de ondernemers op het Ritsevoort gaf zijn akkoord vanaf zijn vakantieadres.

Wil je een kopie van het convenant ontvangen? Stuur dan een email naar alkmaar@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens