Ben jij eigenaar van een restaurant, ben je begaan met de toekomst van de sector én heb je een visie? Dan nodigen we je graag uit om je aan te melden voor de focusgroep restaurants.

Kor van der Meulen, KHN-ledenraadslid voor de doelgroep restaurants, vormt graag samen met een aantal andere restauranteigenaren een focusgroep. Het doel? Vaker het net ophalen bij de sector, altijd up-to-date zijn en hierdoor snel en gericht kunnen schakelen binnen onze dienstverlening.

Kor
Kor: “Als restaurants spelen we een cruciale rol in de Nederlandse eetcultuur. Bij ons worden herinneringen gemaakt, komen mensen samen om te genieten van heerlijke gerechten en verheffen we gastvrijheid tot kunst. Maar er is ook een keerzijde: restaurants worstelen na de coronacrisis en energiecrisis door teruglopende inkomsten, stijgende kosten en personeelstekort. Om onze bedrijfsvoering gezond te houden, kunnen we inkomsten diversifiëren, kosten beheersen, innoveren en duurzaamheid omarmen. Hierover, en over andere onderwerpen die onze sector aangaan, ga ik graag in gesprek met collega-ondernemers.”


Wat wordt er van mij verwacht?

Als je lid wordt van de focusgroep, wordt er van je verwacht dat je vooruit kunt kijken en een positieve blik hebt op de branche. En dat je je mening, visie en ideeën deelt over verschillende relevante en actuele onderwerpen in de wereld van restaurants. Dat gebeurt op de volgende manieren:

  • Iedere twee maanden een digitaal overleg (via Teams)
  • Een gezamenlijke app-groep
  • Twee keer per jaar een enquête

Aanmelden

Per regio zoeken we één á twee leden voor de focusgroep. Meld je dus snel aan! Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje aan Kor, via LR-restaurants@khn.nl. Wil je je direct aanmelden? Dat kan via onderstaande knop.

Ik wil in de focusgroep

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens