Wil jij als kok een gastles komen geven op de basisschool? Bij het “Kok in de Klas”-event bezoekt een echte kok in de klas en leren kinderen van groep 6, 7 of 8 meer over smaak, eten en het koksvak. Wat koks in een les vertellen en laten zien over gezond, vers en lekker eten blijft kinderen bij. Kinderen die deze les hebben gehad leren meer over voeding, durven meer te proeven, vertellen thuis vol enthousiasme over wat ze hebben ontdekt en gaan hierdoor thuis ook (meer) koken.

Voor het event op maandag 30 maart 2020 zoeken we koks die op vrijwillige basis een “Kok in de Klas-les” willen verzorgen voor groep 6, 7 of 8 op een basisschool in de buurt. Chef-kok Dick Middelweerd doet al mee!

Aanmelden

Vind jij het ook leuk om deel te nemen aan dit event, zodat je een bijdrage levert aan een gezondere generatie én kinderen enthousiast maakt voor het mooie vak van kok? Meld je dan vóór 31 januari 2020 aan via www.kokindeklas.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens