De organisatie van het beroepenfeest op dinsdag 5 maart is nog op zoek naar professionele beroepsbeoefenaren die over hun vak willen vertellen.

Veel mensen weten nog hoe moeilijk het was op jonge leeftijd een beroep te kiezen en vinden de negatieve beeldvorming over het VMBO onterecht. Het merendeel van de VMBO-leerlingen heeft zin in de toekomst en droomt over wat hij of zij ooit zal worden.

IJmond Zuid-Kennemerland On Stage is dé kennismaking tussen 800 VMBO-leerlingen en beroepsbeoefenaren die vertellen over hun werkdag. Hiermee worden jongeren geholpen door professionals om betere keuzes te maken voor hun opleiding en beroep. De leerlingen van vandaag zijn de vakmensen van de toekomst!

De organisatie van IJmond Zuid-Kennemerland On Stage zoekt nog meer beroepsbeoefenaren. Heb jij een beroep waar je trots op bent? Meld je dan aan via ijmondzuidkennemerlandonstage.nl. Want wie kan de volgende generatie vakmensen nu beter over jouw beroep vertellen dan jij?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens