Nito Paesch werkte in juli veertig jaar bij het Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch. En dat ging niet onopgemerkt voorbij! Van Karin Rademaker, directeur Golden Tulip Hotel Central, ontving hij een speciale KHN-oorkonde en een Gouden speld voor zijn trouwe dienstverband.

Karin Rademaker vindt het belangrijk om loyale medewerkers te belonen: “Nito zet zich 100 procent in voor het wel en wee van Central en dat doet hij op professionele wijze. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid om de jongere generatie alle kneepjes van het horeca vak te leren."

Voorbeeld voor anderen

"Zowel gasten als collega’s komen bij hem niets te kort, een echte gangmaker met een positieve arbeids- en levensinstelling. Of zoals Nito zelf altijd zegt ‘The show must go on’. Wij geven hem vanuit Golden Tulip Hotel Central een mooi geldbedrag cadeau, als dank voor zijn trouwe jaren bij ons. Hij is een voorbeeld voor anderen."

Over Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch is een 4-sterren hotel met in totaal 125 kamers en een luxe penthouse. Het hotel kent een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens