Google wil horecaondernemers helpen om zich voor te bereiden op de decembermaand. Met speciale gratis trainingen kun jij leren om jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Meld je snel aan!

Met de feestdagen in zicht kun je nog wat extra omzet genereren via het internet. Google helpt ondernemers in de horeca graag om alles uit deze periode te halen. Daarom organiseert Google tussen 30 november en 11 december elke werkdag speciale workshops met Focus op de Feestdagen. Leer hoe je (nieuwe) gasten kunt bereiken, wat je wil gaan communiceren en welke kanalen je het beste kunt inzetten met als doel je omzet te verhogen

Workshop ‘Focus op de Feestdagen'

In anderhalf uur ga je aan de slag met jouw doel(groep)en, contentstrategie en -kalender.

Gratis 1-op-1 coachingsessie

Hulp nodig bij het schrijven van bijvoorbeeld een social media post of heb je andere vragen over online marketing? Plan dan een gratis 1-op-1 coachingsessie in met een van de Google-Digitale-Werkplaats-coaches.

Bekijk de kalender en meld je gratis aan

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens