Verduurzamen wordt steeds belangrijker, ook voor jou als horecaondernemer. De overheid en zelfs jouw klanten verwachten dat je stappen onderneemt.

Om je hiermee te helpen biedt de gemeente Den Haag diverse trajecten aan, zoals een gratis energiescan, korting op duurzame terrasverwarmers en nu ook een vrijblijvend adviesgesprek met GreenDish.

Bijgaand meer informatie over het gratis adviesgesprekken voor de Haagse horeca. Heb je belangstelling om hier gebruik van te maken? Meldt je dan snel aan!

Er is nog plek voor slechts 6 (gratis) adviesgesprekken (first comes, first served). Deze gesprekken zullen plaats vinden in januari/februari en zijn geheel vrijblijvend. Idealiter vindt het gesprek plaats met de (chef)kok/eigenaar.

Heb je belangstelling in dit gratis adviesgesprek? Dan kun je je aanmelden bij Lieke Sauer (lieke.sauer@greendish.com 06 28 86 70 63)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens