Gastvrijheid bieden en toch toezien op de controle van de coronatoegangsbewijzen? Dat kan! Maak gratis gebruik van de e-learning "Met een coronatoegangsbewijs, toch gastvrij!" en leer hoe je zonder discussie het CTB kan controleren in jouw werkomgeving.

Heb jij ook weer zo’n zin om lekker aan de slag te gaan en gasten te ontvangen in een gezellige en ongedwongen sfeer? Nou, heel Nederland is eraan toe.

E-learning

We dienen nog wel rekening te houden met het gebruik van het CoronaToegangsBewijs (CTB). Om jou te helpen hier goed mee overweg te kunnen, is er een e-learning ontwikkeld. Hierin leer je soepel om te gaan met het CTB (beter bekend als QR-code), zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. Hierna sta je goed voorbereid aan de balie, bar, deur of op het terras.

De e-learning kost je maximaal 25 minuten aan tijd met de nodige video’s. Let wel op, wanneer je de e-learning afsluit, gaat je voortgang verloren. Dus, maak het in een keer af, inclusief de kennisquiz.

START DE E-LEARNING HIER
Wachtwoord: 013-Tilburg

Veel succes!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens