De energieprijzen zijn de afgelopen maanden flink gestegen. Als ondernemer zul jij hier ongetwijfeld ook de gevolgen van ondervinden. Om jou als ondernemer te ondersteunen biedt de gemeente Rotterdam een gratis energie- of dakscan aan.

De energiescan geeft jou praktische tips en quick wins om jouw energierekening op korte termijn te verlagen. De dakscan geeft jou inzicht in de haalbaarheid, business casus en terugverdientijd voor het plaatsen van zonnepanelen.

Wil jij verduurzamen en besparen?

Ben jij een MKB bedrijf in Rotterdam* en wil je graag de mogelijkheden inzien om jouw bedrijf te verduurzamen en kosten te besparen? Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

De gemeente Rotterdam financiert de scan als jij je aanmeldt. Je kunt bij het aanmelden kiezen voor de Green Leisure Group als jouw gewenste adviseur. Aanvraagformulier duurzaamheidsvoucher | Rotterdam.nl

Meer informatie over de energievoucher kun je vinden via Duurzaamheidsvoucher aanvragen | Rotterdam.nl.

Let op: er zijn 500 vouchers beschikbaar. Hiervoor geldt op=op.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens