Vanaf mei biedt de gemeente Haarlem 200 gratis energiescans aan voor ondernemers in de horeca en detailhandel in Haarlem.

Besparen op energie is nu belangrijker dan ooit. Gemeente Haarlem biedt ondernemers in de horeca en detailhandel een gratis energiescan aan ter waarde van € 415,- met ondersteuning van de Provincie Noord-Holland.

Met de scan krijgen ondernemers inzicht in kansen om energie én geld te besparen bij hun bedrijf. Een adviseur van het bureau Klimaatroute onderzoekt de kansen voor energiebesparing en duurzaam energie opwekken en stelt een digitaal rapport op. Vervolgens begeleidt en adviseert de adviseur ondernemers een jaar lang zonder verdere kosten. Het gaat dan om het uitvoeren van besparingsmaatregelen, advies over duurzame investeringen, het aanvragen en beoordelen van offertes en de fiscale mogelijkheden en subsidies.

Benieuwd hoeveel je besparen kunt?

Maak dan een afspraak met Klimaatroute via 020-700 9438 of via info@klimaatroute.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens