De gemeenten Bergen en Castricum hebben deze zomer een gratis shuttlebus ingezet omdat de kustbus niet kon rijden vanwege een gebrek aan chauffeurs. De gemeenten bieden deze service aan tijdens de zomervakantie, in Castricum in samenwerking met de ondernemers.

Om de bezoekers te wijzen op het uitgebreide toeristische aanbod in Bergen en Castricum heeft Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing in samenwerking met de gemeenten de bussen bestickerd.

Dit voorjaar zijn de vernieuwde huisstijl en website bezoek-bergen.nl gelanceerd. Via voorliefhebbers.nl worden de bezoekers en bewoners al langer geïnformeerd en geïnspireerd. De bezoeker vindt op de websites naast een UITagenda en tips, ook het complete aanbod aan horeca, fiets- en wandelroutes en de culturele hotspots.

De gratis shuttlebus rijdt nog tot en met 28 augustus elke dag vanaf Bergen Plein naar Bergen aan Zee. En in Castricum van het station naar Castricum aan Zee, met de mogelijkheid om in-en uit te stappen bij Camping Bakkum.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens