Samen met onze partners House of Hospitality, SVH en de gemeente Amsterdam organiseren we op 27 november aanstaande wederom een themabijeenkomst met inspirerende sprekers en workshops over hoe je kunt inspelen op de veranderende arbeidsmarkt.

De arbeidsmarkt verandert in snel tempo en onderzoek en praktijk tonen aan dat de hospitality branche kampt met krapte op de arbeidsmark en vooral van gekwalificeerd personeel. Ook hebben we te maken met uitdagingen rondom het imago van werken in de horeca, behoefte aan meer flexibiliteit, de snel veranderende markt (Tech/AI) en uiteraard financiële uitdagingen. Ook zien we dat bepaalde trends uitdagend zijn. Nieuwe wet regelgeving is vaak niet helpend, horeca wordt nog steeds gezien als een startbaan en kent daardoor veel uitstroom, de rol van horeca wordt steeds complexer en nog betekenisvoller dan voorheen.

De toekomst van werk is opwindend en vol uitdagingen, en het is belangrijk om je daarop voor te bereiden. We nodigen je graag uit voor onze inspirerende themabijeenkomst.

Voor wie?

Werkgevers, leidinggevenden en HR-medewerkers in Amsterdam en omgeving, zowel eind- als operationeel verantwoordelijken in de horeca.

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende keynote door Sara van Broekhoven die ons meeneemt hoe we met de uitdagingen van nu en de trends in het werkveld, invloed kunnen uitoefenen op de arbeidsmarkt in de toekomst.
  • Interactieve Workshops: Zeven boeiende workshops, geleid door experts, bieden je praktische tools en strategieën om jouw personeelsbeleid te optimaliseren.
  • Netwerkmogelijkheden: Netwerken met partners, sprekers en je collega’s tijdens de lunch.

Dit is dé gelegenheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en te leren hoe je jouw bedrijf kunt aanpassen aan de snel veranderende arbeidsomgeving.

Wanneer? Maandag 27 november 2023
Waar? Nhow Hotel Amsterdam RAI, Europaboulevard 2b Amsterdam
Tijd? Inloop 09.15 uur, start 09.45 uur en afsluitende netwerklunch 12.30 - 13.00 uur

De workshops

Er worden twee rondes met workshops aangeboden. Wees er wel snel bij, want iedere workshop kent een maximaal aantal plaatsen. Workshop vol? Maak dan een keuze uit andere workshops.

  • De impact van AI en mogelijkheden van ChatGPT
  • Impact van digitalisering op de hospitality sector
  • Be My Guest Arbeidsmarktbranding landelijk Hospitality PACT
  • Blink uit met je eigen bedrijfsacademy
  • Open Hiring! Hoe werkt het en wat levert het je op?
  • House of Hospitality Academy, een leven lang ontwikkelen met skills
  • Binden en boeien van medewerkers

Aanmelden

Voor meer informatie over het programma en aanmelden, volg deze link.

Deelname is kosteloos!

Vragen

Voor vragen kun je contact opnemen met regiomanager KHN Amsterdam Eveline Doornhegge via 06 51 49 07 09 / e.doornhegge@khn.nl.

Logo