De poortwachters staan tijdens dit webinar centraal. Daarom is het belangrijk dat we poortwachters in de keten activeren om hier naartoe te komen. Natuurlijk hebben we al een aantal uitnodigingen verstuurd maar om zo veel mogelijk poortwachters te enthousiasmeren hebben we jouw hulp nodig!

Wil je de bijgesloten uitnodiging, een flyer, naar de poortwachters bij jou in de buurt sturen? We weten uit eerdere ervaringen dat zo’n gerichte aanpak veel extra deelnemers kan opleveren. Heel belangrijk. Help je mee? Dan zorgen we er samen voor dat we ondermijning een halt toeroepen.

Nog even over het webinar: ‘Dat zit vast goed(?)!’

Tijdens de webinar worden financieel- en hypotheekadviseurs, makelaars, notarissen en medewerkers van banken geïnformeerd over werkwijzen van witwassen middels vastgoed. Er wordt ingegaan op ‘de gehele keten’ waarbij een casus als leidraad wordt gebruikt. Tevens worden de mogelijkheden besproken om zogenaamde ‘zachte informatie’ te melden. De webinar vindt plaats in een professionele studiosessie waarbij als gastsprekers John van den Heuvel (misdaadjournalist), Onno Hoes (voorzitter NVM), Annerie Ploumen (toekomstig voorzitter KNB) en Hennie Verbeek-Kusters (hoofd FIU-Nederland) aansluiten.

Aanmelden kan via de link in de flyer. De webinar is tevens relevant voor vergunningverleners WABO, mocht je collega’s in die functie binnen jouw organisatie willen uitnodigen kan dat! Heb je nog vragen over het webinar? Stel die dan aan webinar@integerevastgoedmarkt.nl.

Bijlage: Uitnodiging webinar - Dat zit vast goed.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens