Loop jij als ondernemer tegen uitdagingen aan en zie je dat veel "gewone” handelingen veel tijd vragen? Denk aan zaken zoals personeel, klanten, interne organisatie, concurrentie of inkoop. We begrijpen dat je iets nodig hebt om jouw bedrijf verder te brengen, iets dat jouw specifieke ondernemersdilemma oplost.

De gemeente Veere heeft het bestuur van KHN Veere gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Digitalisering is niet het doel maar wel een mogelijk antwoord

Goed nieuws! Meer met minder is waar digitalisering een rol in kan spelen. Hierdoor krijg je als ondernemer meer tijd voor het creëren van omstandigheden die leiden tot nog meer tevredenheid onder klanten, medewerkers en leveranciers. Lagere foutmarges, betere interne en externe communicatie en ontwikkelkansen voor de medewerkers dragen allemaal bij aan die tevredenheid en netto resultaat.

Het is tijd om aan de slag te gaan

Ontdek in vier inspirerende workshops wat digitalisering voor jouw onderneming kan betekenen. Ervaar persoonlijke begeleiding van ervaren businesscoaches, laat je inspireren door collega-ondernemers en verruim je blik op het speelveld in jouw branche. Aan het einde van deze workshop heb je inzicht in jouw uitdagingen waar digitalisering een antwoord kan zijn met een stevig actieplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Hier is een overzicht van de vier workshops:

Workshop 1 – Klant & Markt
Ontdek de voordelen van digitalisering bij het aantrekken, binden, bedienen en boeien van klanten.

Workshop 2 – Interne Organisatie
Leer hoe digitalisering kan bijdragen aan het efficiënt produceren van producten en diensten, met tevreden klanten, medewerkers, leveranciers en een gelukkige ondernemer als resultaat.

Workshop 3 – Toelevering en Ondersteuning
Kijk hoe digitalisering kan zorgen voor een efficiënte aanvoer van grondstoffen en benodigdheden, zodat je meteen aan de slag kunt.

Workshop 4  – Ketensamenwerking en Digitaal Plan
Welke voordelen en kenmerken heeft digitalisering in verdere ketensamenwerking, zodat het bij elkaar brengen van leverancier, producent en klant meerwaarde heeft? En wat uit de vier sessies ga je aanpakken?

Praktische informatie

De vier workshops worden gegeven op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag 30 januari 2024 van 18.00 - 22.00 uur
  • Donderdag 1 februari 2024 van 18.00 - 22.00 uur
  • Dinsdag 6 februari van 18.00 - 22.00 uur
  • Donderdag 8 februari van 18.00 - 22.00 uur

De locatie voor de vier workshops is MFA de Halve Maan, Schoolstraat 2 in Oostkapelle.

Elke sessie volgt dezelfde structuur:

  • Introductie
  • Aan de slag 1: Jouw situatie in kaart brengen, met focus op knelpunten
  • Inspiratie + gastspreker: Voorbeelden die je aan het denken zetten
  • Aan de slag 2: Identificeer de praktische voordelen van digitalisering voor jou en maak je eerste keuzes
  • Samenvatting & Afsluiting

Workshops vergoed door Provincie Zeeland

Belangrijk om te weten is dat de workshops worden gesponsord door de Provincie Zeeland en worden aangeboden door Digitaal Doen Zeeland en Dockwize. De workshopreeks heeft een waarde van €975 euro, maar de Provincie Zeeland draagt de kosten. We verwachten een actieve deelname, waarbij je jouw eigen situatie in kaart brengt en de voordelen van digitalisering onderzoekt.

Klaar om je in te schrijven?

Dat kan eenvoudig via deze aanmeldlink. Let op: inschrijven is mogelijk tot woensdag 20 december aanstaande!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met programmacoördinator Cindy Cats van Dockwize. Ze staat klaar om al je vragen te beantwoorden! Bel +31 (0)6 51 51 97 47 of stuur een e-mail naar cindy@dockwize.nl.

Workshop digitaliseren 1